head-leietakerpresentasjon-klekkeriet-hjemmeside-GuroG.jpg

Medieingeniør Guro Gjestvang

Produksjon av reportasjer og film til både avis og tv, teknisk konsulent og veileder i sosiale medier.

Guro Gjestvang kom til Finnmark i 2005 for å være med å starte TV Nord. I løpet av tiden der fikk hun erfaring innenfor alle (!) områder i tv-produksjon. Senere dro hun på et års jordomseiling, studerte pedagogikk og begynte høsten 2011 å jobbe som freelancer.

Guro har arbeidserfaring fra NRK, TV Nord, Alta videregående skole, Høgskolen i Finnmark i tillegg til ulike løse oppdrag for det lokale næringslivet og kommunen. De siste årene har hun laget flere serier for TV Nord; blant annet om religion og om Sisa.

Guro har en bred arbeidserfaring, fra store studioproduksjoner i NRK til altmuligdame i TVNord, jeg har arbeidet som journalist og lærer, laget dokumentarserier for lokal-tv. Hun har vært både foran og bak et tv-kamera og har kompetanse både innefor det tekniske og estetiske/kreative innenfor media - både for trykk og skjerm. I tillegg jobber hun som konsulent, og kan også drifte, innenfor sosiale medier.

Guro Gjestvang tar på meg både små og store oppdrag - alt fra teknisk veiledning og undervisning til ferdige produkter for trykk eller skjerm. Eksempler er hele magasinproduksjoner for lokal-tv, vignetter og grafiske profiler for tv, reklame, cd-cover, diverse plakater og program for arrangementer, kurs og undervisning, journaistoppdrag for både tv og avis og større flerkameraproduksjoner. I tillegg elsker hun sosiale medier og forteller gjerne deg hvordan du skal bygge din merkevar og ditt omdømme på verdensveven!

 

 

Trenger du en medieingeniør?

Kontaktinformasjon:

Telefonnummer: +47 95089279
Mailadresse: guro@gurog.no
Postadresse: Postboks 1297, 9505 Alta

www.gurog.no

 

 

Foto: Susanne Hætta